jueves, 15 de diciembre de 2011

"TEN CEREBRO, PASA DE LA COCA"

A l'últim video que vam penjar, les imatges no eren massa "dures" i ens feia dubtar de l'efectivitat del seu objectiu, que no és un altre que el de conscienciar als pares d'adolescents i aquests últims que les begudes alcohòliques són perjudicials per la salut.

Per això, avui publiquem aquest altre video en el qual pensem que les imatges són més impactants que en l'anterior i per aquest fet, pensem que captarà més l'atenció del públic i podrà assolir millor el seu objectiu: que la gent no consumeixi cocaïna.

Esteu d'acord amb la nostra opinió?


6 comentarios:

  1. Em sembla molt interessant que feu aquest bloc per prevenir conductes de risc :)

    ResponderEliminar
  2. Totalment d'acord amb la vostra opinió. Recordo quan van fer aquesta campanya, els comentaris que es feia entre els companys de la meva classe era de conciencia i fastic. Molt bona la iniciativa de les imatges impactants.

    ResponderEliminar
  3. Si amb imatges com aquestes no s'aconsegueix conscienciar als joves que més es pot fer?! És interessant que recupereu iniciatives d'anys enrere, així els que ja no som tant joves podem veure l'evolució d'aquestes...

    ResponderEliminar
  4. Penso que aquests anuncis tan impactants són els que realment poden influir en la conducta de la gent. Encara que hi ha gent que mai es conscienciarà.
    Per cert, un blog molt interessant!Enhorabona!

    ResponderEliminar
  5. que impactant i quin fàstic.. pero realment es això el que pasa... penso que ja està bé que facin videos com aquest, que t'impactin i t'enrecordis...

    ResponderEliminar
  6. molt bo el video i molt bona la vostra pàgina. Encara que hi ha jovent que no pensen mai.

    ResponderEliminar