lunes, 16 de enero de 2012

"ADDICTES O MALALTS?"

Sota el títol "d'addictes o malalts?", el diari Segre va publicar algunes de les preguntares que es van realitzar en la conferència que va tenir lloc el passat dia 14 de desembre, en la qual es parlava a joves de diferents instituts sobre el consum de drogues.

Aquesta article també inclou algunes opinions que tenen els joves sobre les drogues i els seus efectes.

  • Ens interessa saber què n'opineu de les preguntes que van realitzar aquests adolescents.  

5 comentarios:

  1. Las preguntas no se leen muy bien, pero creo que los jóvenes de hoy en día no son conscientes de los peligros que conlleva el consumo de estas sustancias...
    Supongo q la mayoría de preguntas q hicieron durante la conferencia debían ser dudas de sus experiencias personales... Menuda joventud la de hoy en día!

    ResponderEliminar
  2. no aconsegueixo llegir la noticia!!! es una llastima pq segur q el jovent van fer unes preguntes força interessants!!!

    ResponderEliminar
  3. Sento que aquí surti tant petit, però és el tamany més gran que hem deixa ficar. De totes formes, si cliques sobre l'imatge i la guardes, pots ampliar-la i llegir el contingut de l'article correctament.

    ResponderEliminar
  4. Estic d'acord amb el primer comentari, actualment els joves estan molt més informats sobre les conseqüències de prendre drogues (no com fa 20 anys) però mostren una inconsciència mai vista fins ara a la societat espanyola...

    ResponderEliminar
  5. Les preguntes que han fet els adolescents són correctes. Tot i que n'hi ha algunes q es veu clarament q estan enfocades al seu propi interés personal.

    ResponderEliminar